Video

Gebruik video-content voor een complete beleving

Video-content is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Tijdens bijeenkomsten is het een perfect middel om een deel van jouw verhaal te vertellen. Je kunt namelijk in een korte tijd veel informatie delen met je publiek en tegelijkertijd de aandacht treken.

Zo kun je bijvoorbeeld iemand die niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst toch input laten geven. Of wil je het programma openen met een energieke video die meteen de juiste toon zet?

Ministerie van Verkeer en Waterstaat

 

Voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hebben wij deze video geproduceerd. Op een evenement over verkeersveiligheid werden een aantal praktijkvoorbeelden uitgelicht waar deze uit Groningen er een van is. Tijdens het evenement werden de video’s getoond om de discussie op gang te brengen en het programma te onderbreken.

 

 

Beyond HR Forum

 

Het Beyond HR Forum is hét evenement voor HR Executives van over de hele wereld. Jaarlijks komen honderden HR professionals van het hoogste samen om hun kennis te delen. Aan ons de taak deze kennis vast te leggen. De keynote speakers die op het podium stonden hebben wij integraal vastgelegd. Zo kon de organisatie deze kennis na het congres online inzetten en delen met de mensen die niet aanwezig konden zijn. Daarnaast hebben wij de sfeer van de twee dagen in deze recap terug laten komen.

 

Veelgestelde vragen over video

 • Maken jullie ook de video content voor mijn online talkshow of webinar?

  Wij geloven dat video een perfect middel is om een online programma naar een hoger niveau te tillen. Het kan de beleving van de kijker vergroten als we al zijn zintuigen prikkelen. Wij denken hierin graag met je mee.

 • Wat doen jullie dan voor mij?

  Wij bedenken samen met jou het concept voor de video en zorgen vervolgens dat we alles van a tot z voor jou regelen. Alles dat we van jou nodig hebben is jouw feedback.

 • Wat voor soort video's maken jullie?

  Ons doel is om video content te produceren die jouw verhaal versterken. Voorafgaand, tijdens en na het evenement. Wil je bijvoorbeeld een videoboodschap met de minister opnemen? Of volgen we een dag een medewerkers om hem/haar beter te leren kennen?

 • Kan ik de video op dezelfde dag ontvangen?

  Dat kan. Dit heet in de video business een ‘same-day edit’. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde onderdelen van het programma terug laten komen in de afsluiting van de bijeenkomst. Of misschien wil je een bepaalde breakout sessie uitlichten waar niet iedereen bij kon zijn?

 • Kan de Razende Reporter ook in de video's terugkomen?

  De razende reporter is perfect te combineren met bijvoorbeeld jouw aftermovie. Zo zorg je dat de Razende Reporter onderdeel is van je live programma en daarna ook terugkomt in de video.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op