Interactie

Gebruik interactie om in contact te blijven met jouw publiek

Wij geloven dat je mensen alleen kunt raken als ze écht betrokken worden bij jouw verhaal. Door alle social media-kanalen zijn we gewend overal snel op te kunnen reageren. Waarom zou je dit dan ook niet doen bij congressen. Zorg voor een betrokken publiek door de juiste tools en mensen in te zetten. Door je publiek te betrokken zorg je dat je boodschap écht binnenkomt.

Dagvoorzitter & Presentator

 

Een goede dagvoorzitter is van levensbelang voor je evenement. Hij of zij is is niet alleen het gezicht van de dag, maar ook degene die je helpt een goed draaiboek te maken, de juiste vragen stelt, de tijd in de gaten houdt, de sfeer neerzet, het publiek aanvoelt en zorgt voor energie in de zaal. 

Wij weten hoe belangrijk een goede dagvoorzitter is voor jouw evenement. Wil je zeker weten dat het goed komt en ben je op zoek naar een ervaren dagvoorzitter, met kennis van het thema van jouw evenement? Die hebben wij.

Je kunt mensen alleen raken als ze écht betrokken zijn bij jouw verhaal

 

 

Buzzmaster & Data-DJ

 

Echte interactie gaat verder dan het inzetten van een interactie-tool. Het gaat om het stellen van de juiste vraag, op het juiste moment. Onze Buzzmasters (of zoals wij ze noemen: Data-dj’s) helpen jou hier graag bij. Voorafgaand aan het evenement adviseren zij je op welke momenten in het programma je het beste interactie kunt inzetten. Tijdens het evenement zijn zij als sidekick actief op het podium of in de uitzending. Zo wordt de interactie een actief onderdeel van het programma en weet je zeker dat de beste reacties van de deelnemers worden behandeld.

Buzzmaster-Tool

 

Je bezoekers zijn vaak de mensen die dagelijks bezig zijn met het onderwerp van jouw evenement. Waarom zou je die kennis, verhalen en best practices niet inzetten tijdens jouw bijeenkomst? Onze cloud-based interactie-tool heeft als doel écht inhoudelijke meerwaarde te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een mega-brainstorm met al je klanten of het maken van een SWOT-analyse met je team. Onze Buzzmasters adviseren je er graag over.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op