Buzzmaster & Co-host

Een Buzzmaster co-host zorgt voor engagement en verbinding met jouw publiek

Hoe laat je mensen actief meedoen tijdens een evenement? Laat ze input leveren! Dit kan met het BuzzMaster systeem. Van stellingen, open vragen, tot quizzen, alles is tot je beschikking. 

Het systeem wordt op het podium bediend door één van onze Data-DJ’s. Hij/zij fungeert als co-host van de dagvoorzitter. Samen kunnen zij dan het publiek enthousiast maken en ervoor zorgen dat mensen gaan meedoen. 

Het BuzzMaster systeem draait op onze eigen, beveiligde WiFi-netwerk. Het publiek hoeft dus geen app te installeren en iedereen kan heel makkelijk meedoen. Ook hoef je op locatie geen extra (dure) wifi aan te schaffen. 

Voorafgaand aan het evenement ga je samen met de Data-DJ sparren over formats en vraagstellingen. Als je wil kunnen we alle schermen vormgeven in jouw huisstijl. 

 

“Met de juiste tools kan je veel interessante informatie verzamelen. Hoe je er mee omgaat, maakt het echt waardevol.” 

 

 

Veelgestelde vragen over een Buzzmaster op jouw event

 • Waarom staat de Buzzmaster op het podium?

  Het is onze ervaring dat mensen makkelijker meedoen als er iemand op het podium staat. Deze Data-DJ kan het inloggen dan goed uitleggen, beter dan een dagvoorzitter die vaak andere dingen aan het hoofd heeft. Daarnaast is de dynamiek tussen de dagvoorzitter en de Data-DJ juist erg leuk en energiek.

 • Moet ik een app downloaden?

  Nee. Iedereen met een Android of IOS telefoon kan meedoen. Je hoeft geen app te downloaden, alleen te verbinden met een wifi-netwerk wat wij meenemen. Je kan overigens ook via 4G meedoen, maar dan moet er wel snel internet op de locatie aanwezig zijn.

 • Moet er internet op locatie aanwezig zijn?

  Hoeft in principe niet, wij brengen ons eigen netwerk mee. Het gebruik van ons systeem gaat bijvoorbeeld niet van je data-bundel af. Maar soms willen mensen alleen via VPN of 4G meedoen. Dan is het voor ons belangrijk om ook snel internet op de locatie te hebben.

 • Kan de Buzzmaster ook mijn evenement presenteren?

  Dat kan zeker. Met groepen tot ongeveer 250 mensen, is het mogelijk om de Data-DJ rol en de dagvoorzitter te combineren.

 • Werkt de tool ook bij online en hybride evenementen?

  De Buzzmaster-tool draait, naast onze eigen lokale WiFi-netwerk, volledig in de cloud. Zo kunnen we ook online evenementen interactief maken. We kunnen zelfs bij hybride evenementen de deelnemers in de zaal op ons lokale WiFi-netwerk laten inloggen, en de mensen thuis via onze cloud.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op