Onze interactieve Buzzmaster-tool

Boek een demo

Scroll

Buzzmaster-Tool

Onze interactieve Presentatie Tool maakt van jouw evenement een échte beleving

Zet jouw publiek in als kennis-expert

 

Je bezoekers zijn de mensen die dagelijks bezig zijn met het onderwerp van jouw (online) evenement. Waarom zouden we die kennis, die verhalen, die best practices niet inzetten tijdens onze bijeenkomsten? Onze cloud-based interactieve presentatie tool heeft als doel échte inhoudelijke meerwaarde te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een mega-brainstorm met al je klanten of maak samen met je team een SWOT-analyse.

Het inzetten van een tool is echter slechts het begin van goede interactie.

 

buzzmaster

 

Wij geloven echter dat het inzetten van een tool slechts het begin is van de interactie. Interactie moet centrale aandacht krijgen in jouw programma en de input die binnenkomt van de deelnemers moet ook onderdeel worden van het programma. Daarom zetten wij altijd een Buzzmaster in bij de inzet van de tool. De Buzzmaster helpt de klant de tool zo efficiënt mogelijk in te zetten om er zoveel mogelijk uit te halen voor jou. Daarnaast is hij/zij zichtbaar als co-host tijdens het evenement om de input live te verwerken zodat de input van de deelnemers op het juiste moment wordt besproken. 

Onze Buzzmasters adviseren je graag bij het inzetten van de juiste features tijdens jouw bijeenkomst.

 

Boek een demo

 

De juiste vraag, op het juiste moment

Alles voor jouw evenement

Wij helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement

Veelgestelde vragen over de Buzzmaster-tool

  • Werkt de tool ook bij online en hybride evenementen?

    De Buzzmaster-tool draait, naast onze eigen lokale WiFi-netwerk, volledig in de cloud. Zo kunnen we ook online evenementen interactief maken. We kunnen zelfs bij hybride evenementen de deelnemers in de zaal op ons lokale WiFi-netwerk laten inloggen, en de mensen thuis via onze cloud.

  • Welke functionaliteiten zitten er allemaal in de tool?

    Onze tool zit vol met allerlei functionaliteiten. Onze Buzzmaster adviseren jou welke features het beste passen bij jouw evenement. Enkele voorbeelden zijn onze Buzzmaster Quiz, SWOT-analyse, mega-brainstorm & bar/circle graphs.

  • Wat gebeurt er met de data die jullie verzamelen?

    Na het evenement krijg jij van ons alle input van de deelnemers. Deze is uiteraard geanonimiseerd vanwege de AVG-wetgeving. Twee weken na het evenement worden door ons systeem alle gegevens automatisch verwijderd.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op