Dagvoorzitter & Presentator

Dagvoorzitters die weten hoe ze jouw doelgroep kunnen betrekken

Een goede dagvoorzitter is van levensbelang voor je evenement. Hij of zij is is niet alleen het gezicht van de dag, maar ook iemand die je helpt een goed draaiboek te maken, de juiste vragen stelt, de tijd in de gaten houdt, de sfeer neerzet, het publiek aanvoelt en zorgt voor energie in de zaal.

Wij weten hoe belangrijk een goede dagvoorzitter is voor een evenement. Je wilt zeker weten dat het goed komt. Ben je op zoek naar een ervaren dagvoorzitter? Met kennis van het thema van jouw evenement? Wij zoeken de beste match voor jou.

 

“Zeker weten dat het goed komt? Zoek je een dagvoorzitter die meedenkt? En de zaal goed aanvoelt? BuzzMaster heeft hiermee jarenlange ervaring”

Veelgestelde vragen over onze dagvoorzitters en presentatoren

 • Waar zijn jullie in gespecialiseerd?

  Iedere dagvoorzitter heeft zo haar / zijn eigen specialiteiten. Maar door hun journalistieke achtergrond kunnen ze zich snel inlezen in jouw specifieke thema’s. Als je samen met hen de Event Experience Workshop doet, zijn ze al helemaal onderdeel van je team.

 • Wat is de achtergrond van jullie dagvoorzitters?

  Onze dagvoorzitters zijn ervaren journalisten en/of event redacteuren. Ze draaien al jaren mee in de congres- en evenementenwereld en nemen daardoor ook veel inspiratie en kennis mee naar jouw bijeenkomst.

 • Kunnen ze ook tegelijkertijd Buzzmaster/Data DJ zijn?

  Met groepen tot ongeveer 250 mensen, is het mogelijk om de Data-DJ rol en de dagvoorzitter te combineren.

 • Wat onderscheidt jullie dagvoorzitters van andere dagvoorzitters?

  Onze dagvoorzitters hebben allemaal een focus op interactie met jouw publiek. Zij zijn immers de hoofdrolspeler tijdens jouw bijeenkomst. Daarnaast weten ze precies hoe ze de Buzzmaster-tool het beste in kunnen zetten.

 • Kan ik zelf een dagvoorzitter kiezen?

  Uiteraard. Als jij een voorkeur hebt dan horen we dat graag. Zo niet, dan geven wij je graag wat opties gebaseerd op de kennis en specialisaties van onze dagvoorzitters.

Gerelateerd

Naast het presenteren van jouw event kunnen onze dagvoorzitters nog veel meer

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op