Hybride Evenement

Een hybride evenement is de perfecte combinatie van fysiek en digitaal

Een hybride evenement is de combinatie van een fysiek evenement met een online evenement. Die combinatie gaat verder dan alleen een livestream van het fysieke evenement. Interactie en verbinding tussen het fysieke en het digitale is een essentieel onderdeel van geslaagde hybride bijeenkomsten.

 

De perfecte combinatie van fysiek en digitaal.

Veelgestelde vragen over hybride evenementen

 • Waarom zou ik een hybride evenement organiseren?

  Door een offline event met een online event te combineren, bereik je een veel groter publiek. Door je event hybride te maken, creƫer je meteen digitale content die later nog te gebruiken en terug te vinden is. En laten we duurzaamheid niet vergeten. Als niet iedereen naar de eventlocatie hoeft af te reizen, verklein je het aantal reisbewegingen van de bezoekers flink en daarmee de ecologische voetafdruk van jouw evenement.

 • Waarom kan ik niet gewoon mijn fysieke evenement livestreamen?

  De aandachtsboog van je publiek in de zaal is totaal anders dan die van de mensen die thuis, achter hun laptop zitten. In de zaal word je ondergedompeld in een complete beleving. Thuis komt dit heel anders over. Wij helpen je graag om ook thuis voor die complete beleving te zorgen.

 • Welke digitale oplossingen bieden jullie om verbinding met de mensen thuis te krijgen?

  Onze Buzzmaster-tool is hier perfect voor. Deze tool heeft heel veel features die erop zijn gericht interactie met het publiek tot stand te brengen. Ook thuis. Laat de mensen thuis tijdens een quiz bijvoorbeeld strijden tegen de mensen in de zaal! Maar er zijn uiteraard ook technische mogelijkheden, bijvoorbeeld mensen laten inbellen met video.

 • Wat kunnen jullie doen voor mijn hybride evenement?

  Buzzmaster doet alles van concept tot uitvoer. Ons vertrekpunt is altijd jouw verhaal. Vanaf daar kijken we samen hoe we het evenement het beste kunnen invullen. Met als eindproduct het evenement zelf natuurlijk. Onze presentatoren, redacteuren en logistieke mensen staan graag voor je klaar.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op