Podcast

Blijf je bezoeker inspireren met een podcast!

Blijf je bezoekers inspireren! Ook voorafgaand, of na afloop van je evenement. Met een op maat gemaakte podcast, met de meest interessante verhalen van je sprekers. Een podcast is als het ware een on-demand radioshow.

 

‘Een radioshow speciaal voor jou ontwikkeld’

 

 

Je wilt je bezoeker van je evenement echt iets meegeven. Een ervaring op de dag zelf, maar ook achteraf. Dit kan je natuurlijk doen met een gave aftermovie of een fotoreportage, maar dat kan ook een podcast zijn van  een of meerdere interessante sprekers tijdens je evenement. Zo kan  je bezoeker in zijn of haar eigen tijd de informatie nog eens terugluisteren  of kunnen de afwezigen toch nog een beetje deel uitmaken van je  evenement. 

Veel gestelde vragen over podcasts

 • Waarom een podcast?

  Een podcast is de perfecte vorm van content om de diepte in te duiken. Luisteraars kunnen het gesprek terugluisteren wanneer ze dat willen. Ze kunnen zelfs tijdens het hardlopen of als ze de vaat aan het doen zijn. Het ideale middel om de beleving na jouw evenement nog even te verlengen.

 • Wat kunnen jullie doen voor mijn online event?

  Wij verzorgen alles van concept tot uitvoer. Ons startpunt is altijd jouw verhaal. Vanaf daar kijken we samen hoe we het evenement het beste kunnen invullen. Onze presentatoren, redacteuren en logistieke mensen staan graag voor je klaar.

 • Kunnen jullie presentatoren ook de podcast hosten?

  Zeker. Zij lezen zich in in de onderwerpen en de gasten en zorgen voor de juiste sfeer in de podcast. Als je een voorkeur hebt voor een van onze presentatoren dan horen we dat uiteraard graag.

 • Gaan jullie de podcast ook monteren?

  Wij zorgen ook voor het monteren. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Wij zorgen na de opname dat we een strakke podcast opleveren.

 • Hoe snel na de opname kan ik de podcast ontvangen?

  Dit ligt een beetje aan wat voor soort podcast we gaan maken. Ons doel is om hem op de dag van de opname al naar jou toe te kunnen sturen. Zodat hij zo snel mogelijk naar jouw doelgroep kan worden verstuurd.

 • Kunnen jullie ook podcast series maken voor mij?

  Sommige boodschappen lenen zich perfect om meerdere afleveringen bij te maken. Bekijk in iedere aflevering een probleem bijvoorbeeld vanuit een andere hoek. Of laat in iedere afleveringen een andere spreker aan het woord. Series zijn dus zeker mogelijk.