Sprekers

De juiste sprekers voor jouw evenement

Een spreker kan een belangrijk onderdeel zijn van jouw evenement. Hij of zij vertelt namelijk een deel van het verhaal dat jij wilt communiceren. Wil je externe kennis inschakelen om je doelgroep bij te praten over de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid? Of ben je op zoek naar een energieke boost om je deelnemers klaar te stomen voor het nieuwe jaar?

Het is belangrijk dat je spreker de juiste kennis en ervaring heeft. Die laatste is vooral belangrijk als het gaat over het presenteren van jouw online evenement. Wij helpen je bij het zoeken van de juiste spreker en zorgen dat die spreker op het juiste moment in je programma staat ingepland.

 

 

Een spreker is onderdeel van het verhaal dat jij wilt vertellen

Veelgestelde vragen over het boeken van sprekers

  • Hoe weet ik of een spreker ook online goed kan presenteren?

    Online en op camera presenteren is een vak apart. Wij doen research naar hun ervaring op online ervaring en zorgen dat we de spreker met het juiste verhaal en de juiste ervaring aan jou voorstellen.

  • Hoe komen jullie aan jullie netwerk met sprekers?

    De afgelopen jaren zijn wij vele sprekers tegengekomen op de events waar wij aanwezig waren. Wij hebben hun verhalen gehoord en hun energie gevoeld. Wij delen graag ons netwerk met jou om jouw perfecte spreker te vinden.

  • Wat maakt een spreker een goede spreker?

    Meerdere factoren bepalen of een spreker ook daadwerkelijk een goede spreker is. Zoals bijvoorbeeld stage presence, ervaring, inhoudelijke kennis en interactie met publiek. Voor ons is een goede spreker een spreker wiens verhaal en energie past bij jouw verhaal en communicatiedoelstellingen.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op