Over Ons

Ons verhaal

 

Wat wij steeds vaker tegenkomen is dat partijen op zoek zijn naar een partner die hen kan begeleiden bij de productie en logistiek om hun (online) evenement werkelijkheid te laten worden. Waar volgens ons echter de meeste winst te behalen valt: de inhoud. Door de kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan bij de vele evenementen waarbij wij betrokken waren weten wij precies hoe jij jouw boodschap het beste kan vertalen naar een evenement. Onze eigen betrokkenheid bij jouw boodschap en publiek is voor ons zeer belangrijk. Wij willen dat jij je zeker en veilig voelt wanneer wij voor jou aan het werk gaan. Van het eerste contact totdat de lichten uitgaan, we got your back.

Wij geloven dat je mensen alleen kunt raken als je ze écht betrekt. Jouw bezoeker moet de held worden van jouw verhaal. Daag hem/haar uit obstakels te overwinnen. Zorg voor medestanders en tegenstanders en soms zelfs een grappenmaker.

Ons doel: met de juiste combinatie van mensen, tools en storytelling van jouw (online) bijeenkomst een echte experience  maken.

Die experience begint al bij de uitnodiging en eindigt pas ver na het evenement. Hoe zorg je dat je bezoeker in de juiste state of mind is voor we gaan beginnen? Op welke manier willen wij ze betrekken tijdens het (online) evenement? Welke blijvende herinnering willen we meegeven?

Een goed (online) evenement begint bij het verhaal. En wij helpen jou graag om jouw verhaal te vertellen van concept tot uitvoer.

 

Buzzmaster Community:

 

 

Tenada Meijer

Director & Matchmaker  

Hallo! Mijn naam is Tenada en ik ben het eerste aanspreekpunt binnen BuzzMaster. De eerste stap naar een interactief en energiek evenement, en natuurlijk een goed verhaal. Mijn doel is om erachter te komen waar BuzzMaster jou het beste bij kan helpen om vervolgens de juiste mensen met jou in contact te brengen. Elke organisatie, elk evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk en aandacht. 

Ik sta voor je klaar om met je mee te denken, dus bel of mail me als je vragen hebt of gewoon eens wilt sparren!

Telefoon: 06-14467750 
Mail: tenada@buzzmaster.nl
LinkedIN

Michel Loeve

Creative Director

Hi! Mijn naam is Michel Loeve, het creatieve brein binnen BuzzMaster. Mijn doel is om jullie verhaal, jullie boodschap helder te krijgen om het vervolgens op de juiste manier, met de juiste mensen en de beste tools te vertalen naar een evenement. Mijn jarenlange ervaring als BuzzMaster op live events en als presentator hebben mij gebracht waar ik nu ben. Mijn missie is om mijn kennis en ervaring te delen met ons klanten en inhoudelijk sterke events neer te zetten met een blijvende herinnering. 

Telefoon: 06-33615521
Mail: michel@buzzmaster.nl 
LinkedIN

Juliette Grimbergen

Presentator, Eventconcepting

Juliette Grimbergen is al jarenlang betrokken bij BuzzMaster en een bekend gezicht in de eventwereld. Ze is presentator , vlogger en heeft jarenlang als eventmanager gewerkt. Juliette weet wat ze doet als ze op het podium staat of voor de camera, ze zorgt voor energie en toegankelijkheid.

LinkedIN

Elise Fikse

Presentator, Buzzmaster, Eventconcepting

Dit is Elise Fikse, speels, creatief en out of the box denkend. Veel ervaring opgedaan als BuzzMaster en dagvoorzitter, maar ze schrijft ook, maakt podcasts en is ontzettend scherp als stand-up columnist. Elise = taal, Elise = inhoud. Wanneer je Elise in jouw team krijgt dan zal ze zich vastbijten in het project en tot het uiterste gaan om er een daverend succes van te maken!

LinkedIN

Michel van de Laak

Buzzmaster

Michel heeft al vele evenementen interactief mogen maken. Met zijn kritische blik, ervaring en humor weet hij elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Michel is gespecialiseerd in corporate films en het maken van televisie, schrijft scripts, werkt als redacteur en regisseur. Hij weet hoe je verhalen het beste kunt overbrengen en hoe je je doelgroep kunt raken. Leuk weetje; hij heeft een passie voor auto’s en evenementen in de autobranche of met technische thema’s vindt hij het leukst.

 

LinkedIN

Carmen Christiaanse

BuzzMaster & Dagvoorzitter 

Carmen is van vele markten thuis. Als ze voor je aan de slag gaat verdiept ze zich in jouw organisatie, en zorgt ze ervoor dat het juiste verhaal verteld wordt. Ze is enthousiast, denkt met je mee en zorgt voor een goede energie op het podium of in de studio. Mensen vinden het fijn om met haar te werken. Naast BuzzMaster maakt ze ook video content en houdt ze zich bezig met personal branding, en helpt ze organisaties een sterker merk te worden met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

LinkedIN

Joey Buddenberg

Podcast

In korte tijd kunnen wij onze popup podcast studio op jouw locatie of event opbouwen. De opnames worden altijd begeleidt door een ervaren audiotechnicus. Na afloop van de opnames wordt gestart met de montage van de podcast en binnen 7 werkdagen ontvang je een kant en klare podcast aflevering die direct gepubliceerd kan worden.

LinkedIN

Website

Nathalie Bass

Fotografie

Het is natuurlijk zonde als je evenement voorbij is en het niet is vastgelegd. Nathalie zorgt er voor dat jouw evenement voor eeuwig vast ligt op de gevoelige plaat. (Ze heeft ook deze foto’s van ons gemaakt). Tijdens jouw evenement is ze onzichtbaar en maakt ze de beste kiekjes vanuit alle hoeken van de zaal. Benieuwd naar haar eerdere werk? Je kunt hieronder haar website bekijken.

Website

Ontbreekt een foto van jou hier en ben jij onze nieuwe BuzzMaster?

Een BuzzMaster heeft een brede algemene kennis en is bovenal nieuwsgierig! Staat graag op een podium en wil zijn of haar presentatie skills verder ontwikkelen.

Als BuzzMaster doe je er alles aan om te achterhalen wat belangrijke en relevante vragen kunnen zijn aan de doelgroep van het evenement dat onze klant organiseert. Je bent de sidekick van de presentator en zorgt samen met deze persoon voor een interessante dynamiek op het podium.
Jouw doel: de event bezoekers en de event organisatie zo dicht mogelijk bij elkaar brengen en de beste verhalen naar boven halen.

BuzzMaster Skills:

  • Nieuwsgierig
  • Maakt technische (computersystemen) snel eigen
  • Heeft ervaring op het podium
  • Kennis van zakelijke events
  • Beschikbaar op freelance basis

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met me op!

Tenada Meijer
Telefoon: 06-14467750 
Mail: tenada@buzzmaster.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Buzzmaster

We gaan je niet volspammen totdat je mailbox overstroomt. We willen je wel graag op de hoogte houden van spannende ontwikkelingen binnen ons bedrijf en de evenementenmarkt. Interesse? Laat even je mailadres hieronder achter.

Elise Fikse

Creative | Buzzmaster | Dagvoorzitter

Sjors Rodenburg

Buzzmaster

Juliette Grimbergen

Creative | Dagvoorzitter

Natalie Bass

Fotograaf

Michel Loeve

Owner | Creative Director

Tenada Meijer

Owner | Commercial Director
tenada@buzzmaster.nl

Joey Buddenberg

Podcast Technicus