Concept

Van event naar experience

Een goed concept begint bij een goed idee. Wat wil je dat je bezoekers écht zullen onthouden na afloop van het evenement? Welke herinnering komt ter sprake bij de volgende bedrijfsborrel?
Om het concept meer vorm te geven, is het belangrijk voor het juiste format te kiezen. Wil je online met je publiek in gesprek gaan met behulp van de Buzzmaster-tool? Ga je voor een groot feest op een bijzondere locatie? Of wordt het een combinatie van de twee?

Event Experience Canvas

Het Event Experience Canvas vormt de basis voor de ontwikkeling van ieder evenement. In een brainstorm sessie van 4 uur nemen wij jou mee op reis met als doel: samen de blauwdruk van jouw evenement op te stellen. Zo zorgen we ervoor dat jouw evenement een echte experience wordt.

Download ons canvas

Online Events

We hoeven natuurlijk niet altijd fysiek bij elkaar te komen als we met elkaar willen communiceren. Een online event is een perfecte manier om in contact te blijven met jouw doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een webinar met inspirerende sprekers, een op maat gemaakte talkshow of een game-show waarin collega’s elkaar uitdagen.

Live Events

Door mensen bij elkaar te brengen en ze onder te dompelen in een echte beleving creëer je een ervaring die jouw bezoekers nog lang bij zal blijven: inspirerende sprekers op het podium, een scherpe dagvoorzitter die de directeur aan de tand voelt en de mogelijkheid om tijdens de pauze je netwerk uitbreiden:

 

“Er gaat niets boven de energie van een live evenement”

 

 

Hybrid Events

Een hybride evenement is een evenement dat deels offline en deels online plaatsvindt. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van je publiek online mee laten doen vanuit New York, Shanghai of Kaapstad. Of je kunt een klein intiem event organiseren voor je partners en je personeel vanuit kantoor of huis mee laten doen.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op